Shipping policy

1. Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres.

 

2. Wanneer een artikel in stock is wordt het aangeboden op uw leveringsadres in 1 à 4 werkdagen. Wij informeren u over de leveringstermijn in jouw bestellingsbevestiging.

 

3. Leveringen gebeuren via Bpost.


4. Bij thuisleveringen in België word uw bestelling verzonden naar het door u opgegeven adres.
Kostprijs (verzekering mee inbegrepen) van thuisleveringen binnen België bedragen 5,80€ voor pakketjes van 0-10kg.
 
Voor thuisleveringen naar Nederland word uw bestelling verzonden naar het door u opgegeven adres.
Kostprijs (verzekering inbegrepen) voor thuisleveringen naar Nederland bedragen:
* 8,50€ voor pakketjes van 0-2kg
* 9€ voor pakketjes van 2-10kg.

Voor thuisleveringen naar Frankrijk word uw bestelling verzonden, naar het door u opgegeven adres.
Kostprijs (verzekering inbegrepen) voor thuisleveringen naar Frankrijk bedragen:
* 11,50euro voor pakketjes van 0-2kg


5. Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn.  Als wij dat niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling.  In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.

 

6. Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post.  Als je ons echter goederen terugzendt binnen de 14 dagen na aankoop omdat je ze liever niet wil houden, ben jij verantwoordelijk voor het transport.

 

7. Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terugsturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.

 

We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.