Hoe het allemaal is begonnen

Hey iedereen,

Ik hoor het jullie al denken "Hoe ben je hierop gekomen om een webshop te beginnen?" In het begin hadden we eerlijk gezegd hier totaal niet over nagedacht. Het is bij ons allemaal begonnen doordat mijn lieve schoonmoeder kleding maakte voor mijn zoontje. Hij is eigenlijk onze muze naar alles. Natuurlijk waren wij trots op wat zij voor hem gemaakt had en lieten dit dan ook vaak zien aan mensen, waarop we telkens heel lovende reacties op kregen. Mensen vroegen zelfs aan haar of we zulke kleding ook niet wilde verkopen, omdat ze het zo mooi vonden.

Na lang erover na te denken en de koppen bij elkaar gestoken te hebben, zijn mijn schoonmoeder en ikzelf, op het idee gekomen om een eigen webshop te creëren.

We maken onze kleding en accessoires dan ook met enorm veel liefde en passie die we dan ook graag met andere mensen willen delen.

Wat bij ons wel enorm belangrijk is, is dat wij graag unieke kleding willen maken. Wat wil zeggen, dat wij enkele stuks maar maken per uitgekozen stof. Zo kan u er zeker van zijn dat ze redelijk uniek zijn. Daar draait ons hele concept rond.

Ook worden onze stoffen zorgvuldig uitgekozen, die zeker voldoen aan bepaalde normen die lief zijn voor het klimaat en onze planeet. Ze bestaan alleen maar uit Katoen Tricot die ook heel zacht en comfortabel aanvoelen voor het tere huidje van uw kindje. De accessoires worden ook alleen maar uit Katoenen wol gemaakt of materialen die alleen maar biologisch zijn.

Wij willen ons ook graag specialiseren in een collectie voor de allerkleinsten onder ons. Mijn eigen zoontje was zelf een kleine superheld (prematuurtje) en ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het was om aangename en gemakkelijke kleding, (maw die goed comfort is om met alle aangekoppelde sondes overweg te kunnen), te kunnen kopen, zodat hij zich toch wat comfortabel voelde in die periode. Daarom hebben wij besloten om toch een kleine collectie voor deze kleine superheldjes aan te maken, zodat voor die ouders geen eindeloze zoektocht moet worden naar aangename kleding voor hun baby.

Om eerlijk te zijn is dit voor ons beide een droom die we hebben kunnen waarmaken, door het realiseren van deze webshop. En we hopen dat deze een groot succes mag worden die we in de toekomst mogelijk kunnen uitbreiden.

Met veel liefs,

Bianca en Nancy